Return to site

Te koop: Sacaba beach, Malaga

ideale lokatie aan het strand op 10 minuten fietsen van het centrum

Sacaba Beach is een communidad met cira 220 huizen (ca 85m2) en appartementen (ca 55m2). Het ligt aan de westkant van Malaga Stad, direct naast het natuurgebied waar de Guadalhorce rivier de zee in stroomt, direct aan het strand en aan het einde van de boulevard die eindigt in het centrum. Het vliegveld ligt op circa 5 minuten rijden. Het centrum op 5-10 minuten, winkels en sportfaciliteiten in de buurt. En (behalve in hoogzomer) altijd parkeren voor de deur. Ideale lokatie voor een pied- a-terre met een combinatie van zon, zee, stad, cultuur en horeca. Leuk is verder de combinatie van vakantie gebruik en vaste bewoning. Het is er nooit doods en de mix van buitenlanders en Spanjaarden maakt het ook nog eens wat echter.

Dit stuk van de stad krijgt een echte boost door de zeer exclusieve nieuwbouwprojecten die nu plaatsvinden. Hierdoor krijgt het gebied meer aandacht en ziet een ieder de waarde van de lokatie.

Mocht u interesse hebben in  een appartement of huis in Sacaba Beach, neem contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en in contact brengen met potentiele verkopers.