Return to site

West Malaga, veel appartementen te koop

Picasso Towers, La Termica, Residencial Halia veranderen de stad

broken image

BOUW EN VERKOOP PICASSO TOWERS EN DE VERANDERING IN WEST MALAGA

West Malaga, het gebied ten westen van de haven heeft nooit echt goed in de belangstelling gestaan van de meeste buitenlandse toeristen en kopers van vakantiehuizen. In de jaren 60 is Sacaba Beach gebouwd voor Noord European en indertijd een enkele Spanjaard. Deze "barrio" is inmiddels overgenomen door Spanjaarden. Ook de gehele boulevard is gevuld met woningen voor Spanjaarden met tussendoor stukken met industriele opslag. Het gebied heeft nooit echte allure gehad en daar komt de komende jaren een flinke verandering in. Moeite waard om hier een appartement te kopen, of op zijn minst het kopen te overwegen.

Na jaren van juridisch getrouwtrek is begonnen met de bouw en verkoop van Picasso Towers, een zeer luxueus project met torens van 75 meter hoog en appartementen met een kostprijs tot meer dan 2 miljoen euro. Doelgroep zijn volgends de ontwikkelaars vermogende buitenlanders en de wat hippere Spanjaard uit de start up wereld.

Daarnaast wordt Residencial Halia gebouwd en nog iets verder op de boulevard zal op het terrein van La Termica een 4-sterren hotel verrijzen, met winkels, meer dan 200 appartementen en groene ruimten.

Dit betekent een complete "make over" van deze kant van de stad. Het beeld wordt anders en de voordelen die er nu al zijn worden nog duidelijker en voor het eerst gezien door de kapitaalkrachtiger investeerder: dicht bij vliegveld en centrum, dicht bij de mooie natuur van het Guadalhorce natuurgebied en natuurlijk strand en zee. Zonder twijfel zal dit ook invloed hebben op de verkoopwaarde van de daar achter gelegen apartementen en huizen.

Mocht u interesse hebben in meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling en mogelijkheden in dit vastgoed te investeren voor eigen gebruik of als belegging, neem contact op.

OVER COSTA CONNECT

Costa Connect helpt bij koop, verkoop en beheer van vakantiehuizen, appartementen en investeringsvastgoed in de stad Malaga en omliggende regio's.

 

www.costaconnect.nl